Ljepota i zdravlje u pravim rukama

Ordinacija doktorice Marine Pajić sigurno je mjesto u kojem ćete dobiti stručan savjet, toplu riječ i ostaviti sve strahove iza sebe. Radoznalost i želja za stalnim usavršavanjem s ciljem da pomogne ljudima vode dr. Pajić na mnoga daleka mjesta u kojima kontinuirano pronalazi nove medicinske odgovore na izazove koje nam svakodnevica postavlja.

Dr. Marina Pajić

specijalist hitne medicine, estetska medicina

Biografija

Dr. Marina Pajić po završetku medicinskog fakulteta u Rijeci radi na Zavodu za hitnu medicinu Splitsko dalmatinske županije te završava specijalizaciju hitne medicine za KBC Split gdje stječe iskustvo rada s akutno ugroženim bolesnicima, ponajviše za vrijeme Pandemije na tada oformljenom COVID odjelu. Stalno se usavršava u medicinskoj struci, stječe znanja i kompetencije potrebne za rad u ultrazvučnoj dijagnostici abdomena i krvnih žila. Kontinuirano se educira kod renomiranih liječnika u Hrvatskoj i inozemstvu u području estetske medicine te sve navedeno nastavlja raditi u Poliklinici Lux gdje je odvodi želja za novim izazovima. Osim u Poliklinici radi i kao naslovni asistent Medicinskog fakulteta u Splitu.

Obuka i vjerodajnice

Certifikati
  • Botulinum toksin u estetici lica i Dermalni fileri u estetici lica (hands on workshop) - HDEM
  • Krvna plazma obogaćena trombocitima - tehnika injektiranja u estetskoj medicini uklanjanje znakova starenja na kozi lica i tijela - BT Aesthetic Surgery centar
  • Ultrazvuk u kliničkoj praksi-ultrasonografska dijagnostika abdomena – Medicinski fakultet u Splitu
  • Medical response to major incidents course - Krizni centar ministarstva zdravstva / Hrvatski zavod za hitnu medicinu
  • Inspire training programme (advanced injectors - hands on workshop) - Restylane/Galderma
  • Croma Aesthetic Excellence hands on workshop - Croma Pharma Vienna
  • Revitafill Xtra and essential HA fillers and mesotherapy product range - Revitacare regional academy Belgrade
  • Belotero dermal fillers and Bocouture neuromudulator (hands on workshop) - Merz Aesthetics
  • Ultrasound life support (USLS BL1P) - Winfocus
  • Krvna plazma obogaćena trombocitima: tehnika injektiranja u estetskoj medicini-uklanjanje znakova starenja na kozi lica i tijela / Mezoterapija primjena u estetskoj medicini -tehnika injektiranja kože i potkožnog tkiva / Primjena botulinum toksina (estetska medicina) / Tehnika nadoknade volumena u cilju uklanjanja znakova starenja tehnikama injektiranja / Elektromagnetska zračenja i laser- primjena u estetskoj medicini - sve BT Aesthetic surgery centar

Posebni interesi

Osim što je izvrsna liječnica, Marina je i mama dvoje prekrasne djece, supruga i strastvena bivša atletičarka koja i danas fokus pronalazi u svakodnevnom trčanju sa psom Linom. Kako je i sama prošla operaciju kralježnice, shvatila je na vlastitoj koži koliko je važno održavati dobro zdravlje i ulagati u prevenciju bolesti.

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac