Zdravlje endokrinih žlijezda

Liječnica doc.dr.sc. Višnja Kokić Maleš bavi se dijagnosticiranjem i liječenjem bolesti žlijezda s unutarnjim lučenjem te poremećajima metabolizma. Ukoliko osjećate konstantan umor, prekomjerno znojenje, česte promjene raspoloženja ili oscilacije u kilaži, trenutak je da rezervirate svoj termin kod dr.Kokić Maleš te provjerite zdravlje svojih žlijezda.

Dr.sc.Višnja Kokić Maleš

specijalist endokriologije i dijabetologije

Biografija

Doc dr.sc. Višnja Kokić Maleš, završila je 2009. godine Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu nakon čega se kontinuirano educira  te završava postdiplomski stručni tečaj iz endokrinologije u SAD-u i Zagrebu te ultrazvuk štitnjače i abdomena u Zagrebu i Splitu.  Godine 2018. je obranila doktorsku dizertaciju te je iste godine položila specijalistički ispit iz endokrinologije i dijabetologije.

Godine 2018.  je položila poslijediplomski stručni studij iz endokrinologije u Rijeci. Godine 2020. je izabrana u naslovno znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto  docenta za područje biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti, grana interna medicina. Aktivno sudjeluje u nastavi na Zdravstvenim studijima Sveučilišta u Splitu te je autor i koautor brojnih znanstvenih i stručnih publikacija u indeksiranim časopisima.

Obuka i vjerodajnice

Certifikati

Posebni interesi

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac