Estetska medicina

je najbrže rastuća i najinovativnija grana medicine. Orijentirana je na prevenciju starenja, održavanju zdravlja i ljepote te korekcijama i tretiranju nepravilnosti lica i tijela. Napredni neinvazivni ili minimalno invazivni estetski tretmani za lice i tijelo dovode do poboljšanja kvalitete kože te odgađaju promjene nastale u određenoj dobi.

U Poliklinici LUX nudimo neinvazivne estetske i anti age tretmane poput:

  • Botox lica,
  • tretman hijaluronskim filerom,
  • PRP tretman bez i sa hijaluronom,
  • Profhilo tretman,
  • Microneedling (Dermapen),
  • Mezoterapijski tretman lica, vrata, dekoltea i ruku.

Suprotno mišljenjima mnogih, botox nije otrov već prirodni protein koji predstavlja najdjelotvorniji i najviše tražen estetski tretman u svijetu.
Botoxom se privremeno (na rok od 3-9 mjeseci ovisno o pacijentu) uklanjaju bore, poboljšavaju konture lica i stvara svjež izgled očiju.
Učinak botoxa je vidljiv u roku od nekoliko dana, a aplikacija minimalno neugodna.

Microneedling (mikro ubodi iglicama) ili Dermapen je veoma efikasna nekirurška metoda za uklanjanje ožiljaka, strija, bora ili tzv. kratera na licu osmišljena za pomlađivanje lica potpuno prirodnim putem tako da “natjera” kožu na obnavljanje, čime se koža pomlađuje.

PRIPREMA: Tjedan dana prije dogovorenog tretmana potrebno je prestati koristiti proizvode koji sadrže Retinole i Vitamin A te svakodnevno nanositi kremu s visokim zaštitnim faktorom i dubinski hidratizirati kožu (nanošenjem kreme ujutro i navečer) .

PRIPREMA: Prije samoga tretmana potrebno je ukloniti svu šminku s lica i nanesene kreme za lice.

Hijaluronska kiselina koja se koristi u filerima je prirodna tvar koja djeluje na izgradnju izvanstaničnog prostora kože te omogućuje dobru hidrataciju. Kod primjene dermalnih filera, najveća dobrobit za pacijente je ta što hijaluronski fileri utječu na regeneraciju i stvaranje novog kolagena kojeg s godinama tijelo prirodno gubi.

Hijaluronskim filerima najčešće se popunjavanju već formirane bore u cilju pomlađivanja i sve popularniji su zbog njihove biološke razgradnje u koži te  jednostavne i gotovo bezbolne primjene od strane stručne osobe.

Tim poliklinike Lux

Upoznaj svog specijalistu

Za vas smo odabrali člana liječničkog tima Poliklinike LUX koji ima najbolja znanja u toj grani medicine (subspecijalizaciji ili dodatnim višegodišnjim edukacijama)  koja je polju vašeg interesa.

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac