Zdravlje oka i izvrstan vid

Dobar vid i zdravlje očiju izuzetno su važni svakom od nas. U većini situacija toga postanemo svjesni tek kada zdravlje oka bude narušeno. Magistrica Duplančić Šundov, osnivačica Poliklinike LUX posjeduje veliko znanje, iskustvo i stručnost zbog čega pacijenti brigu o svojim očima rado prepuštaju u njene ruke.

Mr. sc. Željka Duplančić Šundov

specijalist oftalmologije i optometrije, estetska medicina

Biografija

Po završetku fakultetskog obrazovanja, mr. sc. Željka Duplančić Šundov specijalizaciju oftalmologije i optometrije odrađuje u KBC Split gdje stječe  iskustvo rada s oftalmološkim bolesnicima, kako u ambulantnom radu tako i u kirurgiji oka. Magistrirala je na medicinskom fakultetu te je autor i koautor brojnih znanstvenih radova. Njezina ambicija te želja za napretkom su bili pokretač za osnivanje Poliklinike Lux  koja uspješno posluje od 2020. godine. Uz oftalmologiju se bavi i estetskom medicinom, stalno se usavršavajući.

Obuka i vjerodajnice

Certifikati
  • Krvna plazma obogaćena trombocitima-tehnika injektiranja u estetskoj medicini-uklanjanje znakova starenja na kozi lica i tijela- BT Aesthetic Surgery centar
  • Mezoterapija primjena u estetskoj medicini -tehnika injektiranja koze i potkoznog tkiva-BT Aesthetic surgery centar
  • Primjena botulinum toksina-estetska medicina-BT Aesthetic surgery centar
  • Tehnika nadoknade volumena u cilju uklanjanja znakova starenja tehnikama injektiranja- BT Aesthetic surgery centar
  • Revitafill Xtra and essential HA fillers and mesotherapy product range - Revitacare regional academy

Posebni interesi

Ljudsko oko vidi zelenu boju bolje od bilo koje druge boje u čitavom spektru. Zelena boja u prirodi je boja koja opušta i odmara. U to duboko vjeruje i dr. Željka koje svoje slobodno vrijeme najradije provodi u prirodi, planinareći i otkrivajući nove Zemljine kutke.

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac