Brza i sigurna dijagnostika

Ultrazvuk je bezbolna, neinvazivna i potpuno sigurna dijagnostička metoda. Želite li prevenirati razvoj dijagnoze koje postoje u vašoj obitelji ili sumnjate na promjene u organizmu, UZV je najbolji odabir za miran san ili početak liječenja. Dr. Olga umiri svakog preplašenog pacijenta svojim toplim osmjehom i neizmjernim znanjem i iskustvom.

Biografija

Dr. Olga Ostojić Cepernić rođena u Splitu 21. lipnja 1955. godine. Medicinski fakultet završila je u Zagrebu 1980. godine. Godine 1985. započinje specijalizaciju iz radiologije u KBC Split, a završava u KBC Merkur u Zagrebu. Poslijediplomski studij radiologije završila je u Zagrebu.
Tijekom specijalizacije 1987. godine započinje edukaciju iz ultrazvuka. Kontinuirano se educira iz različitih područja ultrazvučne dijagnostike (UZV abdomena, dojki, štitnjače i perifernih organa, UZV dječjih kukova, vaskularni UZV te UZV lokomotornog sustava).

Obuka i vjerodajnice

Certifikati
  • Vrhunska UZV stručnjakinja te divna mentorica, dr. Olga godinama radi na edukaciji iz ultrazvuka svojim kolegama kojima je nepresušan izvor znanja.
  • U radiološkoj dijagnostici sudjeluje više od 14 godina u nacionalnom mamografskom probiru ranog otkrivanja raka dojke.

Posebni interesi

Pacijenti su u fokusu profesionalnog polja, ali i polja posebnog interesa dr. Ostojić Cepernić. To najbolje opisuju mnogobrojne recenzije s portala www.najdoktor.com , od kojih za vas izdvajamo:

“Doktorica Olga je više nego doktorica, obavlja temeljito pregled i na svaku i najmanju sumnju naruči za ponovit pregled i moguću punkciju da pacijent bude u miru. Puna riječi utjehe i razumijevanja, poslušati će vas u svakom trenutku i dati najbolji savjet. Da je više liječnika kao ona di bi nam bio kraj.”

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac