Zdravlje djece na prvom mjestu

Predan i strpljiv u radu s najmanjim pacijentima, požrtvovan i profesionalan, doktor kojem su pacijenti uvijek na prvom mjestu , riječi su koje  najbolje opisuju dr. Milunovića, koji je zadnje dvije godine proglašen najdoktorom dječje kirurgije u Hrvatskoj.

Ponosni smo što se timu Poliklinike LUX pridružio ovako vrstan specijalist dječje kirurgije, jer će uz njega svako dijete kojem je potrebna medicinska pomoć, biti u sigurnim rukama.

KLAUDIO PJER MILUNOVIĆ, dr.med., specijalist dječje kirurgije

dr. med. Klaudio Pjer Milunović

specijalist dječje kirurgije

Biografija

Dr. med. Klaudio Pjer Milunović, specijalist dječje kirurgije, stalno je zaposlen u Klinici za dječju kirurgiju KBC Split.

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu završio je 2000. godine nakon čega je radio u Zavodu za hitnu medicinu splitsko-dalmatinske županije ispostava Makarska gdje je radio i u turističkoj ambulanti. Specijalistički ispit iz dječje kirurgije je položio 2013. godine. Završio je poslijediplomski studij na  Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu smjer „Biologija novotvorina“.

Za vrijeme rada na Hitnoj medicinskoj pomoći u Makarskoj radio je kao liječnik u Gorskoj službi spašavanja (HGSS) stanice Makarska, gdje je sudjelovao u nizu spasilačkih akcija.

Pohađao je brojne poslijediplomske tečajeve iz područja kirurgije: traumatologija i hitna kirurška stanja u djece, Paediatric intesive care, abdominalne i neonatalne kirurgije, torakalne kirurgije i  laparoskopske kirurgije.

Kao predavač je sudjelovao u nizu poslijediplomskih tečajeva, stručnim  sastancima i kongresima. Autor je i koautor nekoliko znanstvenih i stručnih publikacija u indeksiranim časopisima.

Proglašen je najdoktorom  dječje kirurgije u Hrvatskoj 2021. i 2022. godine.

Obuka i vjerodajnice

Certifikati
  • Završen tečaj iz muskuloskeletnog  ultrazvuka kojim se i aktivno bavi.
  • Zavšeni brojni međunarodni tečajevi iz područja hitne medicine: Pedicatric life support, Adult life support, Trauma life support.

Posebni interesi

Svaki slobodni trenutak (kojih je zbog predane brige o malim pacijentima sve manje i manje) Dr. Milunović koristi kako bi kvalitetno proveo vrijeme u prirodi na izletima ili putovanjima sa suprugom Ivanom i djecom: 17-godišnjom Brunom te 10-godišnjim Lukom.

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac