Kontakt

Poliklinika LUX ima svoje ambulante na dvije lokacije u Dalmaciji. U centru Solina, na jednakoj vremenskoj udaljenosti od SplitaTrogira i Omiša te u Benkovcu koji se nalazi na pola puta od Šibenika do Zadra. Ova strateška pozicija Polikliniku LUX stavlja na vodeće mjesto među turističkim ambulantama u Dalmaciji, te idealan položaj za sve medicinske usluge koje pruža.

Podružnica Solin

Poliklinika LUX nalazi se u centru Solina, u novogradnji popularne “Solinke” koja ima svoja parking mjesta za pacijente koji dolaze iz Splita, Trogira i drugih mjesta u Dalmaciji. U ugodnom ambijentu Poliklinike, elegantno uređenom prirodnim materijalima i opremljenog najsuvremenijom medicinskom opremom, tim vrhunskih liječnika i medicinskih sestara stoji na raspolaganju svojim pacijentima u dolje navedenom radnom vremenu.

Podružnica Benkovac

Poliklinika LUX je svoje mjesto našla u centru Benkovca pored glavnog gradskog trga u neposrednoj blizini parkirališta. U Benkovcu radimo oftalmološke preglede odraslih i djece, manje oftalmološke zahvate, OCT ili optičku koherentnu tomografiju i vidno polje. Obratite nam se s povjerenjem na dolje naveden kontakt broj.

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac
Novosti iz svijeta medicine
Prijavi se klikom i prvi doznaj sve o našim akcijama i popustima te novinama u medicini.