Turistička ambulanta

Novootvorena turistička ambulanta Poliklinike LUX u Solinu, jedina je takva na širem području od Splita do Šibenika na sjeveru i Makarske na jugu. Liječnici Poliklinike LUX pružaju sve usluge koje pacijenti inače dobivaju kod svog liječnika opće prakse, kada to njihovo zdravstveno stanje zahtjeva.
Turistička ambulanta je prvenstveno namijenjena strancima i turistima smještenim na području Splita, Solina, Kaštela i okolnih mjesta, ali i svima ostalima kojima je medicinska pomoć potrebna.
Cilj turističke ambulante Poliklinike LUX je pružiti brzu i efikasnu pomoć pacijentima kod manjih zdravstvenih tegoba, upala, i ozljeda koje ne zahtijevaju hospitalizaciju.

U Poliklinici LUX ćemo vam se rado posvetiti ako imate tegobe poput povišene tjelesne temperature, prehladu, tegobe s mokrenjem, bol u uhu, grlobolju, kašalj, bol u trbuhu, proljev, osip, povišen ili snižen krvni tlak, strano tijelo u oku i druge tegobe.

Uz dogovor izlazimo na teren i obavljamo tzv. kućnu medicinsku posjetu na lokaciji na kojoj obitavate.

Jezik nam nije prepreka, jer naše liječnice komuniciraju na: engleskom i talijanskom jeziku.

Tim poliklinike Lux

Upoznaj svog specijalistu

Za vas smo odabrali člana liječničkog tima Poliklinike LUX koji ima najbolja znanja u toj grani medicine (subspecijalizaciji ili dodatnim višegodišnjim edukacijama)  koja je polju vašeg interesa.

Kontakt

Zakažite svoj termin

Ne odgađajte s prevencijom zdravlja. Pošaljite nam upit s kratkim opisom svojih tegoba i dogovorite termin svog pregleda već danas.

Poliklinika Lux - Solin
Poliklinika Lux - Benkovac